Cele mai ieftine servicii de curatenie din Bucuresti

Bucurestiul este un oras mare, astfel ca e si foarte aglomerat. Fiind centrul economic al tarii, este lesne de inteles de ce aici se gasesc zeci de mii de firme si intreprinderi, dintre care cateva sute au acelasi domeniu de activitate: curatenia profesionala.

Din mare de firme ce prestreaza servicii de curatenie in Bucuresti, poti gasi, cu putina documentare, una care sa iti convina si in privinta pretului. In mare parte, majoritatea firmelor practica acelasi pret, cu mici diferente.  Toate au un plafon de la care pornesc  – de obicei un tarif pe metrul patrat – dar in urma negocierilor poti plati mai putin. In functie de suprafata si eficienta dorita, pretul mai scade pentru suprafete mai mari.

Cat priveste curatenia pentru spatiile comerciale sau pentru birouri, tariful este mai mare, dar si acolo negociabil, in functie de suprafata ce trebuie curatata.

Nu te gandi, insa, ca va fi usor sa gasesti firma care sa fie cea mai ieftina. Este nevoie de putina documentare, pentru ca daca e cea mai ieftina firma cu servicii de curatenie din Bucuresti trebuie sa te gandesti de ce este asa de ieftina? Din cauza ca nu foloseste produse bune? Din cauza ca nu sunt profesionisti? Daca au prea multi clienti si vor veni la tine abia peste 2 saptamani?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebariloe pe cae trebuie sa ti le pui, inainte sa accepti sa angajezi o astfel de firma.

Pe de alta parte, poate este cea mai ieftina firma de servicii de curatenie din Bucuresti pentru ca sunt la inceput, si vor sa-si faca o retea de clienti. Nu ai de unde sa stii, daca nu intrebi.  Comunicarea face minuni, asa ca atunci cand ai indoieli, intreaba.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s